Ajánlat Rendezvények Számára

partneri csomagok

Partnerek - Média és Reklámcsomagok

Bevezetés, bemutatkozás

Weboldalunk az Airshowinfo.hu 2007-ben alapult, és azóta az egyik legnépszerűbb hazai repüléssel foglalkozó, és Európa egyik leglátogatottabb repülőnapos portálává nőtte ki magát. Alapvető küldetésünk, hogy a repülőnap iránt érdeklődő közönséget világszerte megbízható és mindenre kiterjedő infomációval lássuk el azokkal a rendezvénnyel kapcsolatosan, amelyekre el szeretnének látogatni. Ez a sikeres formátum az évek során rengeteg fejlődött, és mára stabil olvasóközönséggel és számos partnerrel rendelkezünk.

Az Airshowinfo.hu számos rendezvényen jelent meg közvetítés, média munka következtében, és csapata készített számtalan fotót és videót a világ számos pontján.

Partner Program

Csapatunk a megszerzett tapasztalatokat, és a felépített brand szolgáltatásait ajánlja fel elsősorban partnereinek kedvező áron. Az együttműködés több szinten is megvalósítható. Az alapvető médiapartneri együttműködéstől a prémium csomagig, amely számos előnyös marketing és reklámlehetőséget, nagy elérést kínál partnerei számára, reklámárak tekintetében pedig igen alacsony havidíjjal. A partner program lényege, hogy segítsük a rendezvények munkáját egy olyan felépített portál segítségével, amely már alapvetően szegmentált közönséget ér el, elsősorban Európában, kezdve a laikus érdeklődőktől a szakmai látogatókig, vagy fotósokig. Tehát a kedvező ár mellett a már előre szegmentált közönség megléte is hatalmas segítséget nyújthat.

Mit jelent ez számokban?
A 2014-es évben megrendezett pápai nyílt nap alkalmából lehetőségünk volt a média partner szerepének betöltésére. A reklám időszakai alatt több mint 70 ezer aktív felhasználóhoz jutottak el a hírek a nyílt nappal kapcsolatosan, amely hatalmas eredmények számított, hiszen a rendezvényen ezt követően több mint tízezer látogató vett részt.

A weboldal azóta természetesen már rengeteget fejlődött mind technikailag mind a stabil látogatottság tekintetében. A weboldal speciálisan kialakított felületekkel rendelkezik, amelyek gondosan elő lettek készítve, hogy alkalmasak legyenek egy rendezvény iránt érdeklődő látogató igényeinek minden tekintetből való kielégítésére. Röviden és egyszerűbben, a weboldal kialakítása és átláthatósága mellett csapatunk tapasztalatai és a repülőnapokra való nagyfokú rálátása is segít abban, hogy látogatói szemmel olyan információs lapokat hozzunk létre, amelyeken egy helyen maradéktalanul minden megtalálható.

Természetesen számos rendezvényt szerveznek meg világszerte. Koncepciónk az, hogy ebből a több százas, akár ezres nagyságrendű rendezvény kavalkádból kiemeljük partnereink eseményeit és felhívjuk rájuk a figyelmet látogatóink számára.

A koncepció előnyös, hiszen ingyenes média partneri csomagot is tartalmaz. Ezen esetben adatlapot és némi megjelenést biztosítunk a rendezvények számára. Viszont marketing szempontból előnyös csomagokat is összeállítottunk, amelyekkel több tízezer ember elérése garantált, és lehetőség van a közösségi oldalakon való reklám megjelenítésre, egy bizonyos célközönséget megcélozva. Ezen felül természetesen minden csomag más és más előnyös funkciót tartalmaz.

Az alábbi táblázatban megtalálhatóak szolgáltatásaink és áraink

 • Média Partner

  0,00 Ft /hó

 • Airshow információs adatlap
 • Belépőjegy árusítás
 • Folyamatos frissítés
 • Információk megosztása közösségi oldalainkon
 • Kiemelt Partner

  23,000 Ft /hó

 • Airshow információs adatlap
 • Belépőjegy árusítás
 • Folyamatos frissítés
 • Információk megosztása közösségi oldalainkon
 • Havi 1 szponzorált Facebook megosztás / elérés kb havi 20-30 ezer
 • Adatlap kiemelés a naptárban
 • Adatlap megjelenítés a főoldalon (box)
 • Rendezvény hírek Közzététele
 • Prémium Partner

  37,500 Ft /hó

 • Airshow információs adatlap
 • Belépőjegy árusítás
 • Folyamatos frissítés
 • Információk megosztása közösségi oldalainkon
 • Havi 2 szponzorált Facebook megosztás / elérés kb havi 40-60 ezer
 • Speciális adatlap kiemelés a naptárban
 • Adatlap megjelenítés a főoldalon (slider)
 • Rendezvény hírek Közzététele
 • Rendezvény reklámok megjelenítése a weboldal kiválasztott részein
 • Adatlap kiegészítés egyéni szolgáltatásokkal, kampányokkal / kereskedői-résztvevő jelentkezési űrlapok, felhívások stb.
Szolgáltatás részletei

 • Airshow Információs Adatlapok

  Hatékony információközlési forma, amely minden információt egy helyen tüntet fel az adott rendezvényekkel kapcsolatosan. Információkat, mint például: alapvető információk / hely, időpont, kapunyitás, térképek /, résztvevők, programok, hasznos információk közlekedésről, parkolásról, tiltott eszközökről. Külön figyelmet szentelünk a belépőjegyek számára, hiszen a jegyárak feltüntetése mellett minden partnernek felajánljuk a lehetőséget az online jegyárusításra / affiliate vagy viszontértékesítési módszerekkel egyaránt. Az adatlapok folyamatos frissítés alatt állnak, és a frissítések megosztásra kerülnek közösségi oldalainkon is.

 • Közösségi oldalak és Szponzorált hirdetések

  Közösségi oldalaink magas érdeklődése miatt az itt megosztott adatlap frissítések és hírek naponta több ezer emberhez is eljuthatnak, folyamatos megosztások esetén pedig havi több tízezer szegmentált olvasó láthatja őket. A Facebook által kínált target lehetőségeknek köszönhetően pedig elérhetjük, hogy csak bizonyos nyelvű felhasználók csoportja láthasson bizonyos megosztott tartalmakat.

  A szponzorált hirdetések lehetőségével egy kampány leforgása alatt érhetünk el több tízezer embert. Nagyobb horderejű hírek, program közzététel megosztása esetén ajánlott nagyobb havi csomagunk használata, hiszen ezekben az esetekben havi 1 vagy 2 alkalommal (csomagtól függően) osztunk meg tartalmakat olyan módon, hogy ezeket ezt követően a Facebook szponzorált hirdetési lehetőségeivel további emberekhez juttatjuk el. A szűrők lehetősőgével megadhatóak, hogy a hirdetéseket milyen országokban, milyen érdeklődésű, korcsoportba és nemhez tartozó felhasználók lássák. A szponzorált hirdetéseket természetesenk kiegészítik a weboldal közösségi oldalai által generált elérések, amelyekkel egy megosztási kampány alkalmából 20-30 ezer felhasználó érhető el garantáltan.

 • Adatlapok weboldalon való Kiemelése

  A kiemelés garantálja a nagyobb elérést a weboldalon belül. Ez több módon valósul meg. Kiemelt partnerek számára a naptár oldalon való táblázatos kiemelés mellett jár főoldalunkon egy box kialakítású kiemelés, amelyen keresztül a főoldalról is elérhető a rendezvény adatlapja.
  Prémium partnerek esetén a naptár táblázat látványosabb és figyelemfelkeltőbb kiemelése jár, amin kívül a főoldali sliderben való megjelenés garantál nagyobb elérést. A slider több kiemelt rendezvény esetén lapozható, a rangsorolás a rendezvény ideéig hátralévő idő függvényében kerül meghatározásra.
  A kampányok folyamatos monitoring alatt állnak, így a nézettségi információkat a rendezvények részére havi szinten összegezve elküldjük.

 • Belépőjegyek Adatlapokon való Árusítása

  Több módon kínálunk lehetőséget együttműködésre abban is, hogy új felületek megnyitásával a rendezvény belépőjegyei eladásra kerüljenek az Airshowinfo.hu felületein keresztül. Ennek részletes feltételei a szolgáltatás igénylése esetén kerülnek lefektetésre (árusítás módja, jutalékok). Technikailag minden lehetőség adott, az affiliate értékesítéstől az online webáruházas eladásig. Ezen felül pedig egyedi lehetőséget is biztosítunk azon rendezvények számára is, akik korábban nem kínálták belépőjegyeiket online. Megfelelő infrastruktúrával és technikai háttérrel weboldalunkon keresztül egyedileg is megoldható a belépőjegyek gördülékeny online árusítása.


Együttműködés és az igénylés menete

A szolgáltatás teljesítésének elsődleges szempontja az egyszerűség. Az igénylés online zajlik, webáruházi felületen keresztül, amelyen keresztül több fizetési mód közül is lehet választani, amennyiben prémium vagy kiemelés csomagjaink közül választanak. Az ingyenes média partneri program igénylése egy egyszerű regisztrációs űrlap kitöltésével teljesíthető. A további marketing csomagok a már említett webáruház felületen vásárolhatók meg. Az igénylés gombra kattintva a rendszer a webáruház kosarába irányítja, ahol a mennyiségi tényező állításával adhatja meg az igényelt hónapok számát. Alapértelmezetten természetesen egy hónap a beállított. A szolgáltatás megvásárlása előtt természetesen szükséges elfogadni az Általános Szerződési Feltételeket, amelyek kiterjednek a szolgáltatásra is, és érvényessé teszik azt. A vásárlás befejezéseként három féle fizetési mód választható, a banki átutalás (ebben az esetben az átfutási és átutalási, feldolgozási idő kettő-négy munkanap nap), illetve a bankkártyás fizetés, a Stripe biztonságos fizetési rendszer felületén keresztül. Utóbbi két esetben a rendelés egy munkanapon belül feldolgozásra kerül, a szolgáltatások pedig három munkanapon belül érvénybe lépnek (a kiemelések, az adatlap megléte 3 munkanapon belül biztosított). A további felmerülő kérdések, azaz a reklámkampányok lebonyolítása, jegyárusítás lehetősége, és egyéb szolgáltatások igénylése a feldolgozást követően egy űrlap kitöltésével fejezhető be. Ezen információk alapján a havi kampányterv összeállításra kerül, illetve a kért szolgáltatások technikai teljesítésének (mint például a jegyárusítás megvalósítása) folyamata is dokumentálva lesz, amelyeket végrehajtás előtt ellenőrzésre elküldjük az Önök számára.

A kért szolgáltatásról, a szolgáltatás lejárta után PDF formátumú statiszikai kimutatást küldünk, annak eredményességéről.

Miért válasszon minket?

 • Bejáratott, tíz éves brand
 • Előre szegmentált, repülőnapok iránt érdeklődő közönség
 • Megfelelő technikai háttér, rendezvények kiszolgálására való berendezettség
 • Média munka biztosítás
 • Látványos szemléltetések biztosítása
 • A témában járatos és tapasztalt szakmai stáb
 • Megbízható háttér


 • Fontos információk

  A szolgáltatás részletes, fizetéssel kapcsolatos információi az alábbi linken érhetőek el: Árak és Feltételek

  A szolgáltatás érvényes, Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) az alábbi linken érhető el: ÁSZF