Támogasd az Airshowinfo munkáját

5% funded

Kedves Olvasóink!

Weboldalunk az Airshowinfo.hu 11 év szolgálat után segítségre szorul. A jelen kialakult helyzetben helyzetben pedig Önöktől / Tőletek szeretnénk segítséget kérni. Minden évben próbálunk több és több információval szolgálni a hazai és nemzetközi eseményekről, de ez az elmúlt évek alatt több alkalommal is nehézségekbe ütközött a portál fenntartása. Annak érdekében viszont, hogy munkánkat tovább tudjuk folytatni, és tovább fejlődhessünk, non-profit alapú és minden támogatás nélkül fenntartott weboldalunknak a továbbiak miatt segítségre van szüksége.

Az alábbi gyűjtés fedezné éves költségeinket, és lehetőséget adna néhány kisebb, de szükséges fejlesztés elvégzésére. Ellenkező esetben sajnálatos módon 2019 februárjában határozatlan időre elérhetetlenné válna weboldalunk.

Mire használnánk fel a támogatásokat?
  • – Karbantartási és éves költségek 2 éves működéshez
  • – Hosting szolgáltatás fejlesztése, nagyobb teljesítményű szerver biztosításával, a jobb látogatói élményért.
  • – Fejlesztések a weboldalon, az alábbi funkciók érdekében:
    • -> Új repülőnap naptár és információs oldalak kifejlesztése, amely lehetőséget nyújt többek közt arra is, hogy magyar nyelvű oldalunkon a környező országok legnépszerűbb repülőnapjait is palettánkban tudhassuk.
    • -> új fotó-adatbázis, galéria létrehozása

Szeretnénk tovább fejlődni és fennmaradni, viszont a weboldal történetében először, ehhez az Önök, ehhez a Ti segítségetek szükséges.

Köszönjük! – Airshowinfo Csapata

Támogatott fizetési rendszer: PayPal és PayPal rendszerén történő biztonságos bankkártyás fizetés. Direkt PayPal küldés esetén E-mail: supportus[@]airshowinfo.hu.

–  PayPal Információk

Kérjük válasszon meghatározott támogatói összeget, vagy a fenti mezőbe írjon be bármilyen tetszőleges összeget:
Ft
Személyes Adatok

Terms

Donation Total: 1,000Ft