fbpx

Felhasználási Feltételek

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket a használati feltételeket („Feltételek”, „Felhasználási feltételek”), mielőtt az https://airshowinfo.hu webhelyet (a „Szolgáltatást”) használja az Airshowinfo.hu („mi”, „mi”, vagy „mi”).

A Szolgáltatáshoz való hozzáférése és használata függ attól, hogy elfogadja és betartja ezeket a Feltételeket. Ezek a Feltételek minden látogatóra, felhasználóra és másokra vonatkoznak, akik hozzáférnek vagy használják a Szolgáltatást.

A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy ezek a Feltételek kötelezőek. Ha nem ért egyet a feltételek bármely részével, akkor nem érheti el a szolgáltatást. Az Airshowinfo.hu használati feltételei a TermsFeed Felhasználási Feltételein alapulnak.

MÓDOSÍTVA: 2018 DECEMBER 14
ALKALMAZOTT

Linkek Más Webhelyekekre

Szolgáltatásaink tartalmazhatnak olyan linkeket, amelyek harmadik fél weboldalaira vagy szolgáltatásaira vonatkoznak, amelyek nem az Airshowinfo.hu tulajdonában vannak vagy nem irányíthatók.

Az Airshowinfo.hu semmilyen harmadik fél webhelyének vagy szolgáltatásának tartalmát, adatvédelmi irányelveit vagy gyakorlatait nem tudja irányítani és nem vállal felelősséget. Ön továbbá tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy az Airshowinfo.hu nem felel vagy nem vállal felelősséget közvetlenül vagy közvetve semmilyen olyan kárért vagy veszteségért, amelyet az ilyen tartalmak, áruk vagy szolgáltatások igénybe vételével vagy használatával kapcsolatban okozott vagy állítanak elő vagy bármely ilyen weboldalon vagy szolgáltatáson keresztül.

Javasoljuk, hogy olvassa el a meglátogatott harmadik fél weboldalainak vagy szolgáltatásainak feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

Irányadó Jog

Ezeket a Feltételeket Magyarország törvényeivel összhangban kell szabályozni és értelmezni, a kollíziós rendelkezések figyelembevétele nélkül.

A jelen Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének betartásának elmulasztása nem tekinthető e jogok lemondásának. Ha a jelen Feltételek bármely rendelkezése bíróság által érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, a jelen Feltételek fennmaradó rendelkezései érvényben maradnak. Ezek a Feltételek a Szolgáltatásunkra vonatkozó teljes megállapodást képezik, és helyettesítik és helyettesítik a Szolgáltatással kapcsolatos előzetes megállapodásainkat.

Változtatások

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsuk vagy cseréljük ezeket a feltételeket. Ha a felülvizsgálat lényeges, megpróbálunk legalább 30 napos felmondást biztosítani az új feltételek hatálybalépése előtt. Az, hogy mi jelent lényeges változást, saját belátása szerint kerül meghatározásra.

Miután a javítások hatályba lépése után továbbra is elérjük vagy használjuk Szolgáltatásunkat, Ön elfogadja, hogy a módosított feltételek kötelezőek. Ha nem ért egyet az új feltételekkel, kérjük, hagyja abba a Szolgáltatás használatát.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a jelen Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

X