Ismét lesz nyílt nap Pápán

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Egy év kihagyás után ismét nyílt nappal ünepel a Pápa Bázisrepülőtér. Az idei évben lesz öt éve, hogy a repülőtérre érkezett az első magyar felségjelzésű C-17A Globemaster III szállítógép, amely a NATO Stratégiai Légiszállítási Program (SAC) keretei közt kezdte meg aktív szolgálatát. A jelenleg három gépes flotta nyáron ünnepelhet... 

 

Legutóbb két éve számolhattunk be nagyszabású nyílt napról, melyet a Pápa Bázisrepülőtéren rendeztek meg a pápai katonai repülés 75. évfordulója alkalmából. A nyílt napon kiállításra került repülőgépek, repüléstörténeti tárgyak bárki számára szabadon megtekinthetőek voltak. 

Az idei év ismét okot ad egy nyílt nap megszervezéséhez, amelynek előkészületei már folynak Pápán. Az idén lesz öt éve, hogy Pápára érkezett az első NATO C-17A Globemaster II nehéz szállítógép. A jelenleg három gépes flotta az öt év alatt már számos országban megfordult, számos stratégia szállítást bonyolított le, képességet sajátított el. 

A kerek évforduló alkalmából, mindenki számára előzetes regisztráció nélkül meglátogatható nyílt napot rendeznek Pápán újra. A rendezvény részletei még nem ismertek, de a statikus bemutatókkal kecsegtető rendezvényt 2014. Június 28-án, szombaton rendezik meg!

További információk a rendezvényről továbbra is honlapunkon várhatók! 

Megjelent: 65467 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. december 08., csütörtök 13:20

Kapcsolódó elemek

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.