Vízi Légiparádé - Az első gyakorlónap

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
A mai napon tartották meg az augusztus 20-án megrendezésre kerülő szolnoki Vízi-Légiparádé első gyakorlónapját, a várakozásokkal ellentétben egy nappal később az előzetes tervekkel szemben. Kedvcsinálóként tekintsék meg a rendezvény első főpróbáján készült fotóinkat.

A Vízi Légiparádé egy év kihagyással kerül újra megrendezésre Szolnokon a Tisza partján. Az augusztus 20-i programok fénypontjának ígérkező programokról korábban már cikkünkben beszámoltunk, amely ITT olvasható.
Augusztus 14-én, a délelőtti órákban tartotta a Magyar Honvédség első tervezett gyakorlatát a rendezvényre. A másodikra a holnapi napon, augusztus 15-én kerül sor, tehát holnap is érdemes lesz Szolnokra látogatni. Az előrejelzésekkel ellentétben szerencsére napsütéses időben, és zökkenőmentesen zajlott le a gyakorlás, ahol az érdeklődők egyes esetekben nagyon közelről szemlélhették a repüléseket, amelyre 20-án nem lesz lehetőség. A reggel 09:00-ra ígért kezdéshez a Magyar Honvédség szinte percre pontosan tartotta magát, hiszen 9 óra után néhány perccel megjelent az első három gépes kötelék, amely egy Jak-52-es kiképző repülőgépből, egy darab Mil Mi-17 és egy Mi-8-as helikopterből állt.

Szavak helyett azonban beszéljenek inkább a képek. De egy biztos, augusztus 20-án mindenképpen érdemes lesz kilátogatni Szolnokra, hiszen a Magyar Honvédség nagyon látványos programmal készül az idei Vízi Légiparádéra!
Fotók: Terjék Tamás

Megjelent: 2301 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. augusztus 14., csütörtök 14:01

Kapcsolódó elemek

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.