Nem rendeznek Pápán nyílt napot 2017-ben

Írta:
Értékelés:
(5 szavazat)
A korábbi években nagy sikernek örvendő, emberek tízezreinek érdeklődését kiváltó nyílt nap a Pápa Bázisrepülőtéren sajnos a 2017-es évben sem kerül megrendezésre. Azonban a jövőben a rendezvény Közép Európa egyik legfejlettebb katonai repülőterére térhet vissza, részletek cikkünkben... 

Legutóbb a 2014-es évben került megrendezésre a pápai bázis nyílt napja, amelyen akkor majd tízezer érdeklődő vett részt. A bázison azóta nem adódott lehetőség a rendezvény megismétlésére az ott történő fejlesztési munkálatok miatt. A Magyar Honvédség Pápa Bázisrepülőtér munkatársainak tájékoztatása szerint a bázison zajló beruházási munkálatok és tervezett gyakorlatok olyan mértékben lekötik az állományt, hogy jelenleg nincs lehetőség az érdeklődők számára színvonalas és biztonságos programot biztosítani. Az idei évben több nemzetközi hadgyakorlatot is szerveznek az országban és azon belül is a pápai bázison, amely az előző évek során egy igen fontos NATO bázissá vált, amely a térség egyik legfejlettebb támaszpontjává vált és válik folyamatosan a fejlesztések által.

Természetesen a jövőben is beszámolunk az eseménnyel  kapcsolatos hírekről, hogy mikor nyitja meg ismét kapuit az MH Pápa Bázisrepülőtér. 

  

Megjelent: 5708 alkalommal

Kapcsolódó elemek

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.