Megkapta a felszállási engedélyt a Szeged International Airshow

Szeptember 10-12 között ismét megrendezésre kerül Szegeden az ország egyik legnépszerűbb repülős rendezvénye. Egy különleges nemzetközi polgári repülőnappal készülnek 2021 szeptemberében a szervezők. Mára a hazai repülős rendezvények élvonalába tartozó lett a szegedi, amelyen minden eddiginél több külföldi gép és légi csapat lepi majd el az eget.

A rendezvény fő célja az idei évben, hogy minél több ország kiemelkedő repülős bajnokát hívja meg és mutassa meg a nagyközönségnek. Így érkezik produkció Angliából, Lengyelországból, Olaszországból, Szlovákiából, Franciaországból és számos más Európai országból, de természetesen jelen lesznek hazánk legjobb pilótái is.

Három nap, három egyedi programstruktúra várja majd az érdeklődőket, melynek része egy egyedülálló éjszakai repülős látványshow is, melyet eddig a gépmadarak szerelmesei Magyarországon soha nem csodálhattak meg. A szervezők annyit elárultak, hogy az égen egyszerre lesznek repülők, pirotechnika, füst és lézershow is.

Repülj rá a bérletedre! 2021. június 21-től kezdetét veszi a jegyértékesítés, ahol az első 999 db 3 napos kedvezményes bérletet a 2019-es áron tudják megvásárolni a Szeged International Airshow rajongók.

További részletek, jegyvásárlás:

https://www.facebook.com/airshowszeged

https://tixa.hu/szia2021

Szeged International Airshow, ahol egy régi hagyományt gondoltak újra a Szegedi Repülőtéren. Három nap, mely a repülésről, a repülőkről és a repülősökről szól!

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül