A nyár legutolsó hétvégéjén lehet a 2021-es Kecskeméti Repülőnap!

Ahogyan az korábban, az október 8-án megjelent 55. számú Magyar Közlönyből kiderült, Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter utasítást adott a 2021. évi Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató megszervezésével és végrehajtásával összefüggő feladatokról. Ennél jóval korábban 2020 január 30-án Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter bejelentette, a Kecskemét város polgármesterével kötött megállapodás részeként készülnek a Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai Bemutató újbóli megszervezésére a 2021-es évben.

Portálunk megkeresésére, a Honvédelmi Minisztérium Sajtó Osztálya hivatalos tájékoztatást adott, a rendezvény tervezett időpontjával kapcsolatosan, amely:

2021. Augusztus 28 – 29

 

Az időpont természetesen változhat, de a szervezési munkálatok már zajlanak, így hamarosan bővebb információ is rendelkezésre áll a 2013 után, tervezetten a jövő nyár utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő repülőnappal kapcsolatosan! Az Airshowinfo.hu-n természetesen ezúton is minden információt megtaláltok majd a várva várt Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai Bemutatóval kapcsolatosan, amelyen Magyar Honvédség legújabb szerzeményei is bemutatkozhatnak első ízben a nagyközönség számára.

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül