Médiaajánlat

Reklámozz az egyik legnépszerűbb repülőnapos portálon

Az airshowinfo.hu 2007 őszén kezdte meg működését és azóta számos sikert ért el a területen. Az Airshowinfo brand mára a megbízható repülőnapos információkkal azonosítható Magyarországon és Európában egyaránt. A több mint tíz éves működés alatt Magyarországon már számos hírportál és egyéb médium hivatkozott portálunk információira, mint például az Index, az Origo, a Hvg.hu vagy a Kecskemét TV. A szélesebb körű érdeklődés kielégítése érdekében weboldalunk hír és információs oldala egyre nagyobb mértékben foglalkozik a hazai és nemzetközi civil és katonai repülést érintő hírekkel is, de mindezek mellett elsődleges témánk a repülőnapok maradtak. A hazai rendezésű, kisebb nagyobb repülőnapok mellett beszámolunk a környékünkön megrendezett nagyobb, nemzetközi eseményekről is (mint például: Slovak International Air Fest a Budapesttől mindössze 160km-re lévő Sliac-on, vagy az osztrák AirPower), amelyek szintén emberek ezreit vonzzák Magyarországról.

Reklámlehetőségek

Portálunk igyekszik minden igényt kielégíteni, így számos reklámlehetőséget kínál az érdeklődők számára,  a hagyományos banner megjelenítésről a felugró pop-up hirdetéseken át, egészen a PR cikkekig, amelyeket mind célzott kampányok formájában bonyolít le. A mai rohanó világban pedig, ahol mindent gyorsan szeretnénk intézni és tájékozottan szeretnénk szolgáltatásokat igénybe venni, az Airshowinfo kidolgozott egy, a Facebookéhoz hasonló kalkulátoros hirdetési rendszert, amelyn keresztül könnyedén és gyorsan igénybevehetőek hirdetési szolgáltatásaink.

 

[adning id=”3391″]

Ajánlatkérés

 

Egyszerűbb, egy típusú bannerrel rendelkező kampány esetén kérjen ajánlatot egyszerűen, kalkulátoros űrlapunk segítségével, amely segítségére lesz abban, hogy hirdetését gyorsan elindíthassa bármilyen ajánlatkérési procedúra nélkül.

Amennyiben komplexebb kampány lebonyolítására van szükség, úgy kérje ajánlatunk az alábbi e-míil címen:

Egyedi reklámajánlat kéréseket kérjük az: advertisments[kukac]airshowinfo.hu e-mail címre küldjék. 

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül