Online elővételben lehet majd jegyet vásárolni a Repülőnapra

A múlt hét végén, a hadkiegeszites.hu weboldalon megjelent cikk szerint, az augusztusi Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai Bemutatóra csak online elővételben lehet majd jegyet vásárolni. Ez alól kivételt képeznek a 10 év alatti gyermekek illetve nyugállományú katonákra  (szolgálati járandóságban részesülőknek) és honvédségi nyugdíjasokra vonatkozik.

A szervezők meghatározott számban díjmentes belépést biztosítanak a nyugállományú katonáknak (szolgálati járandóságban részesülőknek) és honvédségi nyugdíjasoknak, akik családtagjaikkal látogathatják meg a rendezvényt. Családtagként akkor kaphat valaki térítésmentes belépőt, ha egy háztartásban élő házastársa, élettársa vagy gyermeke a nyugállományú katonának (18 év alatti gyermek vagy nappali tagozaton tanulói, hallgatói jogviszonnyal rendelkező fiatal).

A cikkből kiderült, a sokakat foglalkoztató kérdés, hogy milyen jegyárak vonatkoznak az idei eseményre:

Minden más személynek jegyet kell vásárolni, amely 5.000 Ft/fő (balesetbiztosítással együtt), a 10 év alatti gyermekeknek ingyenes a részvétel. Fontos, hogy a jegyeket csak online, elővételben lehet megvásárolni.

 

Az idei repülőnap programjairól és az elővételes jegyvásárlással kapcsolatos információkról a következő időszakban többet is megtudhatunk, a legfontosabb információkat honlapunkon is közölni fogjuk.

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül