2018-s Repülőnap, kérdések és talán válaszok?

Az ez év augusztusi Aranysas magazinban Dr. Orosz Zoltán altábornagy. Honvéd Vezérkar főnök-helyettessel készült interjú, rendkívül szép pályafutása során Szentkirályszabadján és Szolnokon szolgált, beosztása a helikoptervezetőtől az ezredmegfigyelőn keresztül a bázisparancsnokig terjedt. Mi–2-es, Mi–8-as, Mi–17-es, Mi–24-es helikoptereken, illetve An–26-os repülőgépen több mint háromezer órát repült az évek során.

Az interjú egy részlete azonban megfogta a tekintetünket. A riporter föltette a repülés rajongók által nagyon várt hírt, lesz e repülőnap Kecskeméten 2018-ban, ugye nem csak azért mondhatni kiéhezetten várják ezt a hírt az emberek mert 5 éve lesz jövőre, hogy utoljára volt repülőnap, hanem mert 100 éves lesz a légierő haderőnem hazánkban! Az alant lévő szkennelt oldal, az Aranysas magazinból van, legalul kiemeltük az ide vonatkozó részt:

Ne feledjük! Ez nem hivatalos közlemény, nyilatkozat de sajnos beszédes. Tény, hogy a kecskeméti bázist a jelenlegi Kormány fejleszteni akarja, a fent említett okok miatt, amennyiben ez valóban olyan mértekben fog végbe menni, ahogy korábban bejelentették, valóban csekély valószínűsége lesz bármilyen mértékű repülőnapnak.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül

Támogasd az Airshowinfo munkáját

5% funded
Ft
Személyes Adatok

Terms

Donation Total: 1,000Ft