Magyarország részt vesz az idei NATO Tiger Meet-n

2018 Május 14-25 között rendezik meg a lengyelországi Poznañ melletti 31. Taktikai Légibázison  – 31. Baza Lotnicza Taktycznego (31.BLT) – az idei NATO Tiger Meet találkozót. Ez lesz az első alkalom a Tiger Meet történetében, hogy egy volt Varsói Szerződés ország lesz a házigazda. A 2. Taktikai Repülőezred hivatalos oldalán a tavalyi, úgynevezett Initial Planning konferencián a magyar fél is jelen volt és jelezte továbbá részvételét. A Puma század mellett Belgium, Csehország, Franciaország, Spanyolország, Hollandia, Németország, Norvégia, az USA és Olaszország is pozitív visszajelzést küldött.

Konferencja zapoczątkowała cykl spotkań dotyczących organizacji w przyszłym roku w 31. Bazie Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu corocznego spotkania tygrysich eskadr. Swoje przybycie potwierdzili między innymi przedstawiciele Belgii, Czech, Francji, Hiszpanii, Holandii, Niemiec, Norwegii, USA, Węgier, Włoch.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy hivatalosan a fent megnevezett országok lesznek jelen csak, illetve a konkrét alakulat, típus és a gépek darabszáma sem ismert eddig.

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül