Családi Nap Az Aeroparkban

Szeptember 7-én, szombaton családi napot tartanak az Aeroparkban, egyidőben Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának Bókay-kerti Napjaival.

A XVIII. kerület lakosai számára a belépés ingyenes, a malév korábbi dolgozói és a repülőtéren dolgozók 100 Ft-os regisztrációs jeggyel látogathatják meg az eseményt. Az Aeroparkba váltott belépővel bárki részt vehet a rendezvényen.

Kívül-belül megtekinthetőek a kiállított gépek, ki lehet majd próbálni a repülőgép-szimulátort vagy tenni pár kört utasként a muzeális repülőtéri Zsigulival és Wartburggal, illetve a típusokat repülő Malév pilótáknak is fel lehet majd tenni a kérdéseket.

Az Aeroparkból reptérlátogatások is indulnak majd, melyeken a Malév egykori alkalmazottaitól hallgathatnak érdekes történeteket a résztvevők. Külön fotós túrát is szerveznek, melyen a HA-LCA lajstromjelű Tu-154-es repülőgépről nyílik lehetőség közeli képeket készíteni. Ezek a programok regisztrációhoz és előzetes jegyvásárláshoz kötöttek, amire a www.repterlatogatas.hu oldalon van lehetőség.

A nap során a Deák tér, a Bókay kert és az Aeropark között ingyenes Malév-nosztalgiabusz járat közlekedik majd.

forrás: aeropark.hu

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül