Augusztus 28-ig még lehet kapni jegyeket a repülőnapra

A nagy érdeklődésre való tekintettel augusztus 28-ig meghosszabbították a jegyvásárlás lehetőségét a hétvégi Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai Bemutatóra. Viszont jegyet már csak a vasárnapi (augusztus 29) napra lehet vásárolni korlátozott számban, a szombati napra meghatározott mennyiség már elfogyott.

A belépőjegyeket csak online, elővételben a jegy.hu jegyértékesítőtől lehet megvásárolni: JEGYVÁSÁRLÁS

 Néhány fontos információ a jegyvásárlással kapcsolatosan:

Minden jegy névre szóló és személyhez kötött. Egyszeri alkalommal – 1500 Ft-os díj megfizetése mellett – lehetséges a jegyen szereplő név átírása, legkésőbb 2021. augusztus 28. éjfélig.

A rendezvényt a 18 éven felüliek – az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően – csak védettséget igazoló okmány felmutatása mellett látogathatják!

A beléptetés során a jegy mellé kötelező felmutatni fényképes személyazonosító okmányt, illetve érvényes védettségi igazolványt. A tíz év alattiak számára biztosított 0 Ft-os, kedvezményes gyermekjegyek mellé is kötelező belépéskor a fényképes igazolvány felmutatása. Kérjük, a rendezvényre érkezve, a gördülékeny beléptetés érdekében készítsék elő a jegy mellé a jegyvásárláskor megadott irataikat!

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül