Már kaphatóak a jegyek az idei Kecskeméti Repülőnapra

Korlátozott számban augusztus 26-ig már vásárolható belépőjegy az augusztus 28.-án illetve 29.-én megrendezésre kerülő Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai Bemutatóra, amelyeket az idei évben csak online lehet megvásárolni.

A árak tekintetében a korábbi évekhez képest történt változás, a jegyár az idei évben 5,000 Ft / fő áron alakul míg 10 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes. Itt fontos megjegyezni, hogy a gyermekek számára is meg kell váltani, az online felületen kapható 0 Ft-os belépőjegyeket, hiszen a repülőnap látogatása számukra csak úgy érvényes.

A belépőjegyek névre szólóan kerülnek kiállításra, annak átruházására, átírására csak egyszer, 1500 Ft-os díj mellett van lehetőség augusztus 26 éjfélig.

A Magyar Honvédség látványos és minden eddiginél nagyobb számú technikát felvonultató bemutatókkal készül a repülőnapra.

 

Szintén fontos információ, hogy a repülőnapra, a 18 éven felüli személyek csak védettséget igazoló okmánnyal (védettségi igazolvánnyal, vagy orvos által kiállított oltási igazolással) léphetnek be. A beléptetés során a jegy mellé kötelező felmutatni fényképes személyazonosító okmányt, illetve érvényes védettségi igazolványt. A tíz év alattiak számára biztosított 0 Ft-os, kedvezményes gyermekjegyek mellé is kötelező belépéskor a fényképes igazolvány felmutatása.

A jegy egyszeri belépésre jogosít. A programok mindkét nap 10.00 és 18.00 óra között zajlik majd, de a tumultus elkerülése érdekében a rendezvény kapuit már 07.00 órakor megnyitják. A korábbi évekhez hasonlóan, a parkolás az idei évben is ingyenes lesz.

A belépőjegyeket a jegy.hu értékesíti, az alábbi linken: REPULONAP.JEGY.HU 

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül