[rev_slider slidertitle=”bias201920″ alias=”bias201920″]

Résztvevők

[wpdatatable id=”2″]

frissítve: 2021.08.20 – 14:55

Program

[wpdatatable id=”4″]

Rendezvény és Spotter Térkép

[repulonap]

Hasznos információk

Az idei Kecskeméti Repülőnap és Haditechnikai bemutatóra az előző évek gyakorlata szerint csak belépőjegy kiváltása után lehet belépni.

A árak tekintetében a korábbi évekhez képest történt változás, a jegyár az idei évben 5,000 Ft / fő áron alakul míg 10 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes. Itt fontos megjegyezni, hogy a gyermekek számára is meg kell váltani, az online felületen kapható 0 Ft-os belépőjegyeket, hiszen a repülőnap látogatása számukra csak úgy érvényes.

A belépőjegyek névre szólóan kerülnek kiállításra, annak átruházására, átírására csak egyszer, 1500 Ft-os díj mellett van lehetőség augusztus 24 éjfélig.

Szintén fontos információ, hogy a repülőnapra, a 18 éven felüli személyek csak védettséget igazoló okmánnyal (védettségi igazolvánnyal, vagy orvos által kiállított oltási igazolással) léphetnek be. A beléptetés során a jegy mellé kötelező felmutatni fényképes személyazonosító okmányt, illetve érvényes védettségi igazolványt. A tíz év alattiak számára biztosított 0 Ft-os, kedvezményes gyermekjegyek mellé is kötelező belépéskor a fényképes igazolvány felmutatása.

A jegy egyszeri belépésre jogosít. A programok mindkét nap 10.00 és 18.00 óra között zajlik majd, de a tumultus elkerülése érdekében a rendezvény kapuit már 07.00 órakor megnyitják. A korábbi évekhez hasonlóan, a parkolás az idei évben is ingyenes lesz.

A Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató ideje alatt, a rendezvény területén a mindenkor érvényes járványügyi szabályok a mérvadók. Ezek értelmében a rendezvényt csak a védettségüket igazolni tudók látogathatják.

A rendezvényre való belépés feltétele, hogy a 18 éven felüliek érvényes COVID-19 védettségi igazolvánnyal, vagy orvos által kiállított oltási igazolással rendelkezzenek, amelyet belépéskor fel kell mutatni.

A rendezvény programjainak többsége szabadtéren zajlik, ezeken a helyszíneken nem kötelező a maszk viselése.

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül