20150705_2022_FUSZ.jpg

Jövőre is visszatér az Air Race Budapestre!

A korábbi hírekkel ellentétben, amikor is Tarlós István főpolgármester bejelentette, hogy amíg ő a főpolgármester nem lesz Red Bull Air Race Budapesten, jövő júliusban ismét visszatér a repülősport Forma 1-eként is emlegetett versenysorozat hazánkba. A későbbiek során a hírek már arról szóltak, hogy Tarlós csak akkor vétózza meg az Air Race-t, ha olyan körülményekkel szervezik meg jövőre, mint idén. A most napvilágot látott hírek szerint viszont megegyezés született a rendezvény szervezői és a városvezetés között a következő évi esemény feltételeivel kapcsolatosan, amely minden kétséget kizáróan jó hír a hazai repülés szerelmeseinek.

A 2019-es szezon első bejelentett hazai repülős rendezvénye Július 13-án illetve 14-én kerül megrendezésre a megszokott helyszínen, Budapest szívében.

Weboldalunk természetesen beszámol majd az esemény közeledtével a versenyről illetve betét-programokról, amelyek között az idei évben is számos érdekességet csodálhatott meg a nagyérdemű, többek közt a HAW (Heavy Airlift Wing) Boeing C-17A Globemaster III teherszállító repülőgépének látványos áthúzását.

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül