Nagy Futam 2019 – Repülőprogram Nélkül

Az elmúlt években már hagyománnyá váló 2013 óta minden évben visszatérő Nagy Futam a következő éve május első napján is megrendezésre kerül majd Budapest belvárosában. A hírt a szervező Hungaroring Sport Zrt. is megerősítette honlapján, melyen a rendezvény hivatalos kiírása is megtalálható:

Formula–1-es versenygépek, rali- és túraautók, versenymotorok és versenykamionok Budapest szívében. Ez a Nagy Futam, amelyet immár hagyományosan minden évben május 1-jén tartanak meg, s amely jó alkalom arra, hogy a nézők testközelből megismerhessék a technikai sportokat. 2019-ben is tiszteletüket teszik nálunk aktív F1-es pilóták – ők emelik majd az esemény fényét, amelyet ezúttal is Budapest belvárosában tartanak meg.

Kérdésünkre a szervező Hungaroring Sport Zrt. megerősítette, hogy az előzetes kiírásból nem véletlenül hiányzik a repülőprogram, hiszen ez a jövő évi rendezvény program tervezetében sajnos nem szerepel. Hasonló a 2017-es évben fordult elő, amikor  csak földi programokat tartalmazott a Nagy Futam. 

A következő évben ugyanakkor az előzetes hírek ellenére mégis megrendezik a Red Bull Air Race futamát és betét programjait a városban, illetve az elmúlt években újra hagyománya lett az augusztus 20-i Légi és Víziparádénak is.

Select your Area / Válassz területet

[show-map id=”1″]

Select your country’s local site / Válassz meglévő helyi weboldalaink közül